+389 70 245 303
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сигурна и посветена компанија за бетон за вашата градба

 
Високо технолошки опремена градежна компанија, подготвена да се носи со сите предизвици на модерната архитектура
 
 
 
 
 

Услуги кои ги нудиме

 
 
 
 

Производство и вградување на бетон

 
Поседуваме сопствена бетонска база и гарантираме за квалитетот на бетон.
 
 
 
 
 
 

ИСКОПИ

 
Сопствен ископ и сопствена механизација. Со тоа овозможуваме потребен квалитет и рокови за испорака.
 
 
 
 
 
 

БЕТОНИРАЊЕ

 
 
Вградуваме бетон со сопствена механизација во секакви временски услови.
 
 
 
 
 
 
 
 

19 години искуство

 
Водечка градежна компанија во регионот која повеќе од 19 години го обезбедува пазарот со висококвалитетни производи и услуги.
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
Повеќе од 19 години сме составен дел на голем број градби. Произведуваме и вградуваме бетон со сопствена механизација и потврден квалитет. Поседуваме Б интегрирана лиценца за работа.

✓ Основани сме во 2003-та година
✓ Поседуваме 2 бетонски бази
✓ Сопствена механизација: миксери, пумпи, кипери, багери, скипер
✓ Поседуваме Б интегрирана лиценца за работа
✓ Секој бетон е со сертификат за квалитет
 
 
 
 
 
 

Побарајте понуда

 

Од идеја до реализација

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Проекти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Телефон

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

E-Mail:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Адреса:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контакт

 
*
 
*
 
*